Top Chef

despre mine

Roxana Parjol

Sunt Chef – cofetar gelatier. Ma gasiti in frumosul oras Cluj-Napoca sub brandul ”L Albero dei Sogni” –  gelateria gourmet & pasticceria.

”L Albero dei Sogni”  sau ”Padurea de vis” a fost inspiratia mea din cadrul show-ului culinar Chefi la Cutite, un desert in care elementul principal a fost un copac de ciocolata. Acea farfurie m-a ajutat sa imi indeplinesc visul de a intra intr-una din echipele chefilor , unde am pus toata dragostea si pasiunea pentru bucatarie. Mi-am folosit cunostintele dobandite  in Italia de la cei mai buni Chefi bucatari, patiseri gelatieri italieni din cadrul scolii ”Alma Scuola Internazionale della Cucina Italiana” din Parma si din cadrul cursurilor faculte in Elvetia la L’Écolé Hôtelier .

„Îngheţata este fericire condensată”
Jessi Lane Adams

inovatie

Inghetata cu azot

Inghetata realizata cu azot lichid, dar fara chimicale, fara stabilizatori, coloranti sau conservanti, cu putine grasimi si zahar, realizata doar cu ingrediente naturale de cea mai buna calitate si cu fructe de sezon, este un concept nou si unic pe piata romanesca, o idee inovativa pregatita dupa retete traditionale italiene .

o abordare dinamica

Gelato-Cart

Producem inghetata moleculara cu azot pentru evenimente, pregatita de mine chiar in fata clientilor, un produs natural 100%, proaspat, sanatos si cu un efect scenografic deosebit, un adevarat show culinar live ce-i va incanta pe cei mici si pe cei mari. Efectul de ”nor de fum” datorat racirii este atractia acestui show, dupa care gustul inghetatei va va rasfata simturile.

Contactati-ne